Jump to content

Ed Sheeran lemondja a koncertjeit a sérülése miatt

2017. 10. 22. 15:26

Biciklis baleset érte Ed Sheerant: mindkét keze eltört, az egyiket be is gipszelték. És bár úgy tűnt, hogy ez nem befolyásolja a turnéját, az énekes mégis bejelentette: lemondja a következő öt koncertjét, és ki tudja, mi lesz az utána következőkkel.

"Elmentem az orvosomhoz , aki megerősítette, hogy törések vannak a jobb csuklómban és a bal könyökömben, ami képtelenné tesz arra, hogy a legközelebbi jövőben színpadra lépjek. Ez sajnos azt jelenti, hogy a következő, tajpeji, oszakai, szöuli, tokiói és Hong Kong-i koncertjeimet nem tudom megtartani a tervezettekkel ellentétben" - jelentette be Instagram-oldalán az énekes, illetve a szóvivője, mivel - mint írta - "Ed jelenleg gépelni sem tud".

A kétszeres Grammy-díjas angol énekes hétfőn szenvedett biciklis balesetet, de akkor még nem volt szó arról, hogy emiatt koncerteket is lemondana - ami érthető, hiszen emberi számítás szerint egy begipszelt és egy felkötött kar nem feltétlenül akadályoz meg valakit abban, hogy énekeljen, bár a gitározásban igen. (Axl Rose egyébként egy egész turnét végigcsinált törött lábbal úgy, hogy nem nagyon tudott felkelni a székéből.)

Egyelőre az sem biztos, hogyan alakul Sheeran turnéjának többi része. "Most várok, hogy meglássam, hogyan alakul majd a gyógyulási folyamat, mielőtt eldöntenénk, mi legyen a turné többi részével. Maradjatok velünk az újabb infókig."

(Forrás: index.hu)