Jump to content

Négy fantasztikus koncert kiegészítő férfiaknak

2017. 09. 11. 10:14

Véget ért a nyàr ezzel együtt a fesztiválszezon is, azonban manapság rengeteg olyan őszi kiegészítőt tudunk vásárolni, ami kiválló a mindennapokra és akár egy különlegesebb koncertre is. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, amit minden férfi biztosan szívesen hordana.

Karkötő

Manapság már nemcsak a nők viselnek karkötőket, hanem rengeteg férfi is elkezdte hordani ezt a kiegészítőt, hiszen nemcsak, hogy divatosak, azonban rengeteg olyan terméket tudunk vásárolni amit számtalan hasznos tevékenységre fel lehet használni. A Trendhim nevezetű, dán webshopban találtunk két nagyon divatos és egyben hasznos darabot, ami nem más mint a

paracordból fonott karkötő és a hajókötélből készített darab, ami nagy népszerűségnek örvend szerte a világon. Egy érdekesség a paracord anyagról, amit nagyon kevés ember tud, hogy rengeteg országban általános hadi kötélzetként is használják, hiszen 250 kilógramm teherbírású és kibontva akár három méter is lehet. A legtöbb karkötőnek igazi őszies színe van, hiszen a fekete színű daraboktól kezdve a narancssárgán keresztül a khaki zöldig rengeteg színben megtalálhatóak a termékek. A sokak által kedvelt kiegészítőt rengeteg hasznos tevékenységre fel lehet használni, mint például kutya pórázként, óraszíjként, cipőfűzőként, de akár függőágyként is tökéletesen szolgál. A webshop kinálata között rengeteg bőrből és gyöngyből készült karkötő is megtalálható hiszen ezek a darabok elegánsabbak, tökéletesen passzolnak egy elegánsabb öltözethez, akár egy koncertre akár egy vacsorára.

  

Sapka

A hűvösebb idő bekövetkeztével egyre többször fontos sapkát viselni, főleg akik hajlamosabbak a megfázásra, vízi sportot űznek vagy rövidebb hajjal rendelkeznek.

Bizonyára nem mindenki szereti a manapság újra divatos kalapokat, azonban a a dán webshopban, rengeteg másfajta sapka is megtalálható. Az egyszerűbb pamutból készült sapkáktól kezdve egészen a különlegesebb baseball sapkákig minden megtalálható az áruház kinálata között hiszen egy kényelmes, divatos sapka pont ugyanannyira fontos egy férfinak mint egy praktikus és stílusos pénztárca. Minden darabot raktárból szállítanak a vásárlónak ezen kívül mindegyik modelből több méretet tartanak készleten a nagy igényre való tekintettel.

Csokornyakkendő

Természetesen attól is függ, hogy egy férfi milyen gyakran visel öltönyt vagy elegánsabb ruhát, amihez egy csokornyakkendő vagy egy hagyományos nyakkendő  nagyszerű kiegészítő. Azonban manapság csokornyakkendőt már rengeteg különböző stílusú öltözethez fel lehet venni akár egy egyszerűbb hétköznapi ruházathoz is. Ha esetleg valaki mégis maradna az elegánsabb öltözetnél, egy fehér inggel, szövet nadrággal és egy elegánsabb stílusú cipővel tökéletes benyomást kelt.

Egy érdekesség erről kiegészítőről, amit nem sokan tudnak, hogy a kiegészítő alakja az 1870-es évek óta aligha változott valamit, kizárólag a felhelyezésének módja. Az online áruházban igen széles a választék csokornyakkendők terén is, hiszen az alapszínű, egyszerűbb daraboktól kezdve a bohémabb, egyedibb darabokig rengeteg fajta megtalálható.

 

Táska

Minden embernek szüksége van egy praktikusan pakolható táskára, amibe minden szükséges dolog elfér ezen kívül pedig teljes mértékben kényelmes viselet közben, hiszen ezzel megelőzzük az esetleges hát problémákat.

A cég leginkább a bőr táskák gyártására specializálódott, így minden darabot kizárólag prémium minőségű marhabőrből készítenek. Mi sem bizonyítja jobban, hogy minden táska kiválló minőségű, minthogy minden termékre négy év garanciát biztosít a cég. A megrendelt termékeket legkésőbb öt munkanapon belül ingyenesen kiszállítják ezen felül pedig minden  probléma esetén 365 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal a cég.

(Forrás: Szerkesztőség)