Jump to content

Tóth Vera, a 30Y és a Belmondo is fellép az őszi Kerekdomb Fesztiválon

2017. 09. 03. 09:00

Tóth Vera, a 30Y, Szirtes Edina Mókus és a Belmondo is fellép az őszi Kerekdomb Fesztiválon, amely mindezeken túl komolyzenei koncertekkel, előadásokkal, gyerekprogramokkal, borpiknikkel és futóversennyel is várja az érdeklődőket péntektől vasárnapig Tállyán.

A tokaji borvidéken található településen a tavaszi után idén második alkalommal rendezik meg a Kerekdomb összművészeti fesztivált - közölték a szervezők az MTI-vel.

A Vincellér Ház udvarán felállított nagyszínpadon fellép a 30Y, a Bohemian Betyars, a Honeybeast, a Zuboly, az Irie Maffia, a Mary Popkids, Herczku Ági és a Banda, A Kutya vacsorája, valamint a Zűrös Banda, Tóth Vera pedig a Random Trip zenekarral ad koncertet. 

A gyerekprogramok helyszíne a Maillot-kastély lesz, ahol minden nap Ringató várja a gyerekeket. Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar énekese a zenekar akusztikus koncertje mellett ezúttal gyerekprodukciójával, a Czutorborsók formációval is fellép.

A komolyzene iránt érdeklődő közönséget a Maillot-kastély kupolás termében várják, ahol mások mellett fellép Szirtes Edina Mókus is, aki zenésztársaival kortárs zeneszerzők műveit, valamint magyar költők megzenésített verseit adja elő zenésztársaival.

Irodalmi programokkal, például Lackfi János és Kárász Eszter beszélgetésével, Sirokai Mátyás zenés felolvasásával, vagy Nyáry Luca Slam Poetry estjével is készülnek a szervezők, de lesz borpiknik, a környéket felfedező séta a Hosszúlépés csapatával, továbbá számos sportverseny is.

(Forrás: MTI)